Opinie uczestników o naszych wyprawach:

PERU BOLIWIA

5,0 rating
23 listopada 2019

„Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia”.
Peru i Boliwia od zawsze były w czołówce moich marzeń podróżniczych. W tym roku udało się te marzenia spełnić, a dużą rolę w ich spełnieniu odegrał Paweł Wilk.
Paweł jest znakomitym przewodnikiem. Jego wysoka kultura osobista, dyplomacja i pełen profesjonalizm sprawiają, że nawet najtrudniejsza wyprawa jest czystą przyjemnością. Paweł kocha to, co robi i wyczuwa się to na każdym kroku.
Jest to człowiek z pasją i ogromną motywacją do pracy.
Wyjazd perfekcyjnie zorganizowany, świetnie skoordynowany, wszystko na czas, bez poślizgów.
Paweł – wielkie dzięki za wszystko! Z Tobą nawet świnka morska smakowała lepiej
! 😉
Pozdrawiam,
Paula

Paula

Peru - Boliwia 24.06-16.07.2019r.

5,0 rating
30 października 2019

Peru – Boliwia to moja druga życiowa wyprawa, którą realizowałam w towarzystwie przypadkowych, ale fantastycznych ludzi z całej Polski. Przyjazną atmosferę wprowadził nasz pilot- guru Paweł Wilk. Młody, fantastyczny człowiek, który potrafił przybliżyć tajniki Peru i Boliwii. Ma on dużą wiedzę, którą przekazuje w bardzo dostępny i ciekawy sposób. Oprowadzał po zakamarkach, które z objazdowym biurem turystycznym nie poznałabym. Paweł jest osobą bardzo odpowiedzialną mimo młodego wieku. Wyprawa została zaplanowana i zrealizowana perfekcyjnie. Trwała 24 dni i nie chciało nam się wyjeżdżać. To dzięki Pawłowi było tak wspaniale. PAWEŁ BARDZO DZIĘKUJĘ.

Grażyna

Peru , Boliwia

5,0 rating
30 października 2019

Zwiedzaliśmy Peru i Boliwię wspólnie z Pawłem Wilkiem i jak dotychczas, była to dla nas wyprawa życia. W dużej mierze to zasługa Pawła – pełen profesjonalizm – wiedza, doświadczenie, znajomość lokalnych zwyczajów, zaopiekowanie grupą, kultura osobista, pogoda ducha i optymizm. Paweł, dziękujemy! Jeśli Ameryka Południowa to tylko z Tobą 🙂

Monika, Łukasz

Peru, Boliwia

5,0 rating
26 października 2019

Uczestniczyliśmy w kilkunastodniowej wyprawie po Peru i Boliwii pilotowanej przez Pawła Wilka. Paweł wykazał się wiedzą, empatią, cierpliowością i prefosjanlizmem w czasie całej wyprawy. Zrealizowaliśmy obiecany program, a nawet zostały zaproponowane przez Pawła korzystne zmiany i udogodnienia. Między innymi, Paweł zaprowadzał nas do typowo lokalnych knajp i na targi co dla nas było dużą atrakcją i dało nam ogląd na życie lokalnych mieszkańców. Paweł ogarniał naszą siedmioosobową grupę w sposób zorganizowany i zawsze z uśmiechem.

Magda i Radek

Peru

5,0 rating
10 września 2019

Bardzo polecam poznawanie kultury i przyrody Peruwiańskiej pod okiem Pawła. Jest fantastycznym opiekunem, zaangażowanym na 100%. Z pewnością kolejna przygoda – w Boliwii, będzie z nim.

Iwona

Peru

5,0 rating
1 września 2019

To nie była wycieczka podczas której można było oglądać kraj i jego mieszkańców zza szyb autobusu czy hotelu. Dzięki naszemu pilotowi, Pawłowi Wilkowi mieliśmy możliwość przyjrzeć się z bliska życiu Peruwiańczyków, spróbować typowej kuchni peruwiańskiej w całkowicie nieturystycznych lokalach i wziąć udział w lokalnych imprezach. Zawsze na czas, cały czas do naszej dyspozycji, opiekuńczy i gotowy do pomocy. To były wspaniałe wakacje

Paweł, Ela, Mikołaj i Zosia

Peru

5,0 rating
26 sierpnia 2019

Spędziliśmy z Pawłem tydzień w Peru na wyprawie – ojciec z synem (8lat) – w sierpniu 2019. Wycieczka została zorganizowana na bardzo wysokim poziomie i Paweł zaproponował dokładnie taką trasę jak oczekiwaliśmy. Sugestie były bardzo przydatne już na etapie planowania podróży, natomiast na miejscu wszystko zostało przeprowadzone modelowo. W wiele miejsc nie trafilibyśmy sami. Paweł ma dużą wiedzę, którą dzieli się w bardzo przystępny sposób.
Podsumowując: bardzo miło i profesjonalnie. Polecamy!

Zbyszek

Peru Boliwia 2019

5,0 rating
17 sierpnia 2019

Wspaniała wyprawa pilotowana przez Pawła Wilka na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Paweł w bardzo ciekawy i profesjonalny sposób przekazywał nam wiedzę i swoje doświadczenia z pobytu w tych pięknych krajach. Ponadto, jego wysoka kultura osobista i empatia w stosunku do wszystkich uczestników zapewniała nam zawsze poczucie bezpieczeństwa. W każdej sytuacji mogliśmy na niego liczyć.

Ania i Wanda

Peru - Boliwia

5,0 rating
12 sierpnia 2019

Samemu nie byłoby szans zobaczyć tak wiele, a brak jakiejkolwiek atrakcji byłby dużą stratą. Organizacja i koordynacja super. Przewodnik dzielił się ogromem wiedzy w bardzo ciekawy sposób. Polecam wszystkim!

Paweł
Napisz opinię:
Close Menu