Opinie uczestnik├│w
o naszych wyprawach

Peru - Arequipa kwiecień 2019

5,0 rating
16 marca 2020

PS. Zapomnia┼éam jeszcze napisa─ç, ┼╝e Pawe┼é pom├│g┼é nam skontaktowa─ç si─Ö z Domem Polskim w Limie i dzi─Öki temu brali┼Ťmy udzia┼é we mszy rezurekcyjnej po polsko-hiszpa┼äsku i wielkanocnym ┼Ťniadaniu z peruwia┼äsk─ů Poloni─ů w stolicy PeruÔÇŽ
Czy co┼Ť jeszcze trzeba dodawa─ç? ­čśë

Karolina

Peru - Arequipa kwiecień 2019

5,0 rating
16 marca 2020

Przed wyjazdem do Peru i Boliwii czyta┼éam ┼Ťwietn─ů ksi─ů┼╝k─Ö Paw┼éa: ÔÇťBoliwia. Narzeczona, wi─Özienie i cudze weseleÔÇŁ, kt├│r─ů serdecznie polecam! Pozwala ju┼╝ przed podr├│┼╝─ů wczu─ç si─Ö klimat i bardzo wiele dowiedzie─ç ÔÇô rzeczy, o kt├│rych nie przeczytacie w przewodnikach. ­čśë
Spotkali┼Ťmy si─Ö z Roxan─ů i Paw┼éem w Wielki Czwartek w Arequipie. To para wspania┼éych, dobrych ludzi. ­čÖé Bardzo mi┼éo wspominam nasze spotkanie. Dzi─Öki Paw┼éowi i Roxanie zobaczyli┼Ťmy te┼╝ nast─Öpnego dnia w Wielki Pi─ůtek parafialn─ů drog─Ö krzy┼╝ow─ů ulicami miasta. Nie wiedzieliby┼Ťmy, ┼╝e co┼Ť takiego si─Ö tutaj odbywa, gdyby nie oni. A by┼éo to niezwyk┼ée prze┼╝ycieÔÇŽ (Namiastka tych dozna─ç do zobaczenia tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=xNKL6owbHV8 )
Gor─ůco polecam,
pozdrawiam i dzi─Ökuj─Ö! ­čÖé

Karolina

Peru. Machu Picchu, Mancora, Ca├▒on Colca

5,0 rating
15 marca 2020

Wcze┼Ťniej mia┼éem okazje podr├│┼╝owa─ç po Ameryce Po┼éudniowej ale to w┼éa┼Ťnie wyprawa do Peru zrobi┼éa na mnie ogromne wra┼╝enie. Pierwszy raz skorzysta┼éem z us┼éug biura takiego jak Feel Peru Travel bo z regu┼éy podr├│┼╝uje na w┼éasn─ů r─Ök─Ö i powiem wam, ┼╝e wypraw─Ö po Peru b─Öd─Ö wspomina┼é przez d┼éugi czas. Po wyladowaniu w Cuzco spotkali┼Ťmy sie z Pawlem pilotem naszej wycieczki. Pawe┼é odrazu zabra┼é nas do miejsca na obiad gdzie sami by┼Ťmy tam nie trafili. Zapyta┼é czy chcemy spr├│bowa─ç kuchni Peruwianskiej wiec zabra┼é nas gdzie zam├│wili┼Ťmy ┼Ťwinke morsk─ů ­čśÇ obiad by┼é pyszny w towarzystwie samych lokals├▓w. B─Öd─ůc w Peru koniecznie trzeba zwiedzi─ç Machu Picchu! To by┼éo co┼Ť niesamowitego Feel Peru travel zabra┼éo nas w 3 dniowa podr├│┼╝ przez wodospady, d┼╝ungl─Ö, gdzie podziwialismy przyrod─Ö by dotrze─ç na Machu Picchu (miasto w chmurach widoki zapieraj─ůce dech w piersiach). Z pilotem wycieczki odwiedzili┼Ťmy rowniez miasto Arequipa oraz Canion Colca ( przeprawa przez gory Andy na wysoko┼Ťci 5000 m n.p.m.) gdzie nad kanionem mo┼╝na zaobserwowa─ç lataj─ůce kondory. Ogromne ptaki na wolno┼Ťci. By┼é luty, kiedy w Polsce zima my udali┼Ťmy si─Ö z po┼éudnia Peru na p├│┼énoc do miejscowo┼Ťci Piura sk─ůd Feel Peru Travel zabra┼éo nas do miejscowo┼Ťci Mancora gdzie serwuj─ů przepyszne Ceviche. Miejscowo┼Ť─ç uchodzi za imprezowa. Miejsce gdzie przyje┼╝d┼╝aj─ů m┼éodzi z rodzinami odpocz─ů─ç oraz imprezowa─ç po zmroku. W dzie┼ä by┼é relax na pla┼╝y opalanie i drinki pod parasolem a wieczorem udali┼Ťmy si─Ö na disco. Nasz Pilot wycieczki nastepnego dnia uda┼é sie do miejscowo┼Ťci nieopodal gdzie w morzu mozna by┼éo nurkowa─ç z ┼╝├│┼éwiami. Na koniec naszej wycieczki po Peru zostawili┼Ťmy do zwiedzania stolice Peru Lime. S┼éysza┼éem r├│┼╝ne opinie o Limie ale dzi─Öki Paw┼éowi zobaczyli┼Ťmy w kr├│tkim czasie najciekawsze miejsca w mie┼Ťcie. Na pewno wr├│c─Ö do Peru. Pyszne jedzenie, super widoki. Wspaniali ludzie. Jeszcze raz dzi─Ökuj─Ö Feel Peru Travel za niezapomniane chwile w Peru!

Mateusz Kwasiborski

PERU BOLIWIA

5,0 rating
23 listopada 2019

ÔÇ×Marzenia si─Ö nie spe┼éniaj─ů, marzenia si─Ö spe┼éniaÔÇŁ.
Peru i Boliwia od zawsze by┼éy w czo┼é├│wce moich marze┼ä podr├│┼╝niczych. W tym roku uda┼éo si─Ö te marzenia spe┼éni─ç, a du┼╝─ů rol─Ö w ich spe┼énieniu odegra┼é Pawe┼é Wilk.
Pawe┼é jest znakomitym przewodnikiem. Jego wysoka kultura osobista, dyplomacja i pe┼éen profesjonalizm sprawiaj─ů, ┼╝e nawet najtrudniejsza wyprawa jest czyst─ů przyjemno┼Ťci─ů. Pawe┼é kocha to, co robi i wyczuwa si─Ö to na ka┼╝dym kroku.
Jest to cz┼éowiek z pasj─ů i ogromn─ů motywacj─ů do pracy.
Wyjazd perfekcyjnie zorganizowany, ┼Ťwietnie skoordynowany, wszystko na czas, bez po┼Ťlizg├│w.
Pawe┼é ÔÇô wielkie dzi─Öki za wszystko! Z Tob─ů nawet ┼Ťwinka morska smakowa┼éa lepiej
! ­čśë
Pozdrawiam,
Paula

Paula

Peru - Boliwia 24.06-16.07.2019r.

5,0 rating
30 pa┼║dziernika 2019

Peru ÔÇô Boliwia to moja druga ┼╝yciowa wyprawa, kt├│r─ů realizowa┼éam w towarzystwie przypadkowych, ale fantastycznych ludzi z ca┼éej Polski. Przyjazn─ů atmosfer─Ö wprowadzi┼é nasz pilot- guru Pawe┼é Wilk. M┼éody, fantastyczny cz┼éowiek, kt├│ry potrafi┼é przybli┼╝y─ç tajniki Peru i Boliwii. Ma on du┼╝─ů wiedz─Ö, kt├│r─ů przekazuje w bardzo dost─Öpny i ciekawy spos├│b. Oprowadza┼é po zakamarkach, kt├│re z objazdowym biurem turystycznym nie pozna┼éabym. Pawe┼é jest osob─ů bardzo odpowiedzialn─ů mimo m┼éodego wieku. Wyprawa zosta┼éa zaplanowana i zrealizowana perfekcyjnie. Trwa┼éa 24 dni i nie chcia┼éo nam si─Ö wyje┼╝d┼╝a─ç. To dzi─Öki Paw┼éowi by┼éo tak wspaniale. PAWE┼ü BARDZO DZI─śKUJ─ś.

Gra┼╝yna

Peru , Boliwia

5,0 rating
30 pa┼║dziernika 2019

Zwiedzali┼Ťmy Peru i Boliwi─Ö wsp├│lnie z Paw┼éem Wilkiem i jak dotychczas, by┼éa to dla nas wyprawa ┼╝ycia. W du┼╝ej mierze to zas┼éuga Paw┼éa ÔÇô pe┼éen profesjonalizm ÔÇô wiedza, do┼Ťwiadczenie, znajomo┼Ť─ç lokalnych zwyczaj├│w, zaopiekowanie grup─ů, kultura osobista, pogoda ducha i optymizm. Pawe┼é, dzi─Ökujemy! Je┼Ťli Ameryka Po┼éudniowa to tylko z Tob─ů ­čÖé

Monika, Łukasz

Peru, Boliwia

5,0 rating
26 pa┼║dziernika 2019

Uczestniczyli┼Ťmy w kilkunastodniowej wyprawie po Peru i Boliwii pilotowanej przez Paw┼éa Wilka. Pawe┼é wykaza┼é si─Ö wiedz─ů, empati─ů, cierpliowo┼Ťci─ů i prefosjanlizmem w czasie ca┼éej wyprawy. Zrealizowali┼Ťmy obiecany program, a nawet zosta┼éy zaproponowane przez Paw┼éa korzystne zmiany i udogodnienia. Mi─Ödzy innymi, Pawe┼é zaprowadza┼é nas do typowo lokalnych knajp i na targi co dla nas by┼éo du┼╝─ů atrakcj─ů i da┼éo nam ogl─ůd na ┼╝ycie lokalnych mieszka┼äc├│w. Pawe┼é ogarnia┼é nasz─ů siedmioosobow─ů grup─Ö w spos├│b zorganizowany i zawsze z u┼Ťmiechem.

Magda i Radek

Peru

5,0 rating
10 wrze┼Ťnia 2019

Bardzo polecam poznawanie kultury i przyrody Peruwia┼äskiej pod okiem Paw┼éa. Jest fantastycznym opiekunem, zaanga┼╝owanym na 100%. Z pewno┼Ťci─ů kolejna przygoda ÔÇô w Boliwii, b─Ödzie z nim.

Iwona

Peru

5,0 rating
1 wrze┼Ťnia 2019

To nie by┼éa wycieczka podczas kt├│rej mo┼╝na by┼éo ogl─ůda─ç kraj i jego mieszka┼äc├│w zza szyb autobusu czy hotelu. Dzi─Öki naszemu pilotowi, Paw┼éowi Wilkowi mieli┼Ťmy mo┼╝liwo┼Ť─ç przyjrze─ç si─Ö z bliska ┼╝yciu Peruwia┼äczyk├│w, spr├│bowa─ç typowej kuchni peruwia┼äskiej w ca┼ékowicie nieturystycznych lokalach i wzi─ů─ç udzia┼é w lokalnych imprezach. Zawsze na czas, ca┼éy czas do naszej dyspozycji, opieku┼äczy i gotowy do pomocy. To by┼éy wspania┼ée wakacje

Paweł, Ela, Mikołaj i Zosia

Peru

5,0 rating
26 sierpnia 2019

Sp─Ödzili┼Ťmy z Paw┼éem tydzie┼ä w Peru na wyprawie ÔÇô ojciec z synem (8lat) ÔÇô w sierpniu 2019. Wycieczka zosta┼éa zorganizowana na bardzo wysokim poziomie i Pawe┼é zaproponowa┼é dok┼éadnie tak─ů tras─Ö jak oczekiwali┼Ťmy. Sugestie by┼éy bardzo przydatne ju┼╝ na etapie planowania podr├│┼╝y, natomiast na miejscu wszystko zosta┼éo przeprowadzone modelowo. W wiele miejsc nie trafiliby┼Ťmy sami. Pawe┼é ma du┼╝─ů wiedz─Ö, kt├│r─ů dzieli si─Ö w bardzo przyst─Öpny spos├│b.
Podsumowuj─ůc: bardzo mi┼éo i profesjonalnie. Polecamy!

Zbyszek

Peru Boliwia 2019

5,0 rating
17 sierpnia 2019

Wspania┼éa wyprawa pilotowana przez Paw┼éa Wilka na zawsze pozostanie w naszej pami─Öci. Pawe┼é w bardzo ciekawy i profesjonalny spos├│b przekazywa┼é nam wiedz─Ö i swoje do┼Ťwiadczenia z pobytu w tych pi─Öknych krajach. Ponadto, jego wysoka kultura osobista i empatia w stosunku do wszystkich uczestnik├│w zapewnia┼éa nam zawsze poczucie bezpiecze┼ästwa. W ka┼╝dej sytuacji mogli┼Ťmy na niego liczy─ç.

Ania i Wanda

Peru - Boliwia

5,0 rating
12 sierpnia 2019

Samemu nie by┼éoby szans zobaczy─ç tak wiele, a brak jakiejkolwiek atrakcji by┼éby du┼╝─ů strat─ů. Organizacja i koordynacja super. Przewodnik dzieli┼é si─Ö ogromem wiedzy w bardzo ciekawy spos├│b. Polecam wszystkim!

Paweł

Napisz opini─Ö:

logo_white

Organizujemy  wyprawy do Peru podczas, kt├│rych poznasz kultur─Ö tego pi─Öknego kraju, a tak┼╝e odwiedzisz wszystkie najciekawsze miejsca, kt├│re na zawsze zapadn─ů w Twojej pami─Öci. 

Podr├│┼╝e to nasza wielka pasja i dlatego zawsze z przyjemno┼Ťci─ů opowiadamy Wam o Peru!┬á

E-mail:
feelperutravel.info@gmail.com

WhatsApp:
+51 933 757 010

Adres – oddzia┼é w Polsce:
Szwedzka 43, 54-401 Wrocław

Adres – oddzia┼é w Peru:
Mz. P, Lote 15 Urbanización Pachacámac,
Villa el Salvador, Lima