Wycieczki do Peru:

opinie uczestnik贸w

Poznaj Opinie uczestnik贸w wypraw do Peru

Szukasz opinii na temat naszych wyjazd贸w do Peru? 艢wietnie! Najlepiej, je艣li o naszych dzia艂aniach opowiedz膮 sami klienci. Ich opinie s膮 dla nas warto艣ciowym podsumowaniem ka偶dej wyprawy. Przekonaj si臋, jak mo偶e wygl膮da膰 Twoja wycieczka do Peru i poznaj opinie uczestnik贸w poprzednich wyjazd贸w. To nasza najlepsza wizyt贸wka. Wyprawy do peru opinie naszych klient贸w.聽

18.05-04.06.24

19 czerwca 2024

To by艂a pierwsza nasza wyprawa zorganizowana w ten spos贸b :). Super przewodnik Pawe艂 do naszej dyspozycji od 艣witu do zmierzchu 馃ぉnie musieli艣my nic robi膰 , niczym si臋 martwi膰 , nic za艂atwia膰 podczas pobytu , wszystko podane na tacy 馃槑 organizacja na medal , program wyprawy tak wymy艣lony , 偶e nie by艂o czasu na nud臋 ;), Pawe艂 pokaza艂 nam miejsca , kt贸rych sami na pewno by艣my nie odkryli , b臋dziemy d艂ugo pami臋ta膰 t膮 wypraw臋 , polecamy biuro serdecznie 馃槏馃ぉ!

Beata

18.05-04.06.24

19 czerwca 2024

To by艂a pierwsza nasza wyprawa zorganizowana w ten spos贸b :). Super przewodnik Pawe艂 do naszej dyspozycji od 艣witu do zmierzchu 馃ぉnie musieli艣my nic robi膰 , niczym si臋 martwi膰 , nic za艂atwia膰 podczas pobytu , wszystko podane na tacy 馃槑 organizacja na medal , program wyprawy tak wymy艣lony , 偶e nie by艂o czasu na nud臋 ;), Pawe艂 pokaza艂 nam miejsca , kt贸rych sami na pewno by艣my nie odkryli , b臋dziemy d艂ugo pami臋ta膰 t膮 wypraw臋 , polecamy biuro serdecznie 馃槏馃ぉ!

Beata

Peru 18.05-04.06.24

19 czerwca 2024

To by艂a pierwsza nasza wyprawa zorganizowana w ten spos贸b :). Super przewodnik Pawe艂 do naszej dyspozycji od 艣witu do zmierzchu 馃ぉnie musieli艣my nic robi膰 , niczym si臋 martwi膰 , nic za艂atwia膰 podczas pobytu , wszystko podane na tacy 馃槑 organizacja na medal , program wyprawy tak wymy艣lony , 偶e nie by艂o czasu na nud臋 ;), Pawe艂 pokaza艂 nam miejsca , kt贸rych sami na pewno by艣my nie odkryli , b臋dziemy d艂ugo pami臋ta膰 t膮 wypraw臋 , polecamy biuro serdecznie 馃槏馃ぉ!

Beata

Peru 18.05-04.03.24

18 czerwca 2024

To by艂a pierwsza nasza wyprawa zorganizowana w ten spos贸b :). Super przewodnik Pawe艂 do naszej dyspozycji od 艣witu do zmierzchu 馃ぉnie musieli艣my nic robi膰 , niczym si臋 martwi膰 , nic za艂atwia膰 podczas pobytu , wszystko podane na tacy 馃槑 organizacja na medal , program wyprawy tak wymy艣lony , 偶e nie by艂o czasu na nud臋 ;), Pawe艂 pokaza艂 nam miejsca , kt贸rych sami na pewno by艣my nie odkryli , b臋dziemy d艂ugo pami臋ta膰 t膮 wypraw臋 , polecamy biuro serdecznie 馃槏馃ぉ!

Beata

Peru - maj 2024r.

5 czerwca 2024

Pawe艂, rozs艂awiam Ci臋 na ca艂y 艣wiat i jeszcze dalej! Tylko dzi臋ki Twojej niesamowitej pasji i fascynacji tym krajem poczu艂am ka偶d膮 cz膮stk臋 Peru! Najpi臋kniejsza podr贸偶, pe艂na niezapomnianych wra偶e艅 i emocji! Pe艂en profesjonalizm, kompozycja i bezpiecze艅stwo! Dzi臋kuj臋 z ca艂ego serca 鈾ワ笍鈾ワ笍鈾ワ笍

Agnieszka

Peru, kwiecie艅 - maj 2024

19 maja 2024

„Wyprawa 偶ycia”, jak do tej pory. Bardzo bogaty i przemy艣lany program wyjazdu (w艂膮cznie ze stopniow膮 aklimatyzacj膮 na wysoko艣ciach przed trekkingiem po G贸rach T臋czowych), ca艂a masa atrakcji, mo偶liwo艣膰 zakosztowania lokalnej kuchni w wielu odmianach (np. amazo艅skiej), wygodne busy, sprawna organizacja ca艂o艣ci. Pawe艂, przewodnik i organizator, sprawdzi艂 si臋 w 100%. Nie izolowa艂 si臋 od grupy, sp臋dza艂 praktycznie ca艂y czas z nami, by艂 niemal „na ka偶de zawo艂anie”, s艂u偶膮c pomoc膮, rad膮 i znajomo艣ci膮 hiszpa艅skiego, kiedy zachodzi艂a taka potrzeba. Polecam z ca艂ego serca. Na pewno b臋dziecie „mega” zadowoleni.

Dzi臋ki Pawle raz jeszcze.

Zenek

A Journey Through Peru: Unforgettable Experiences with Pawe艂 19 April -5 May 2024

7 maja 2024

Embarking on a trip to Peru under the guidance of Pawe艂 was an absolute revelation. From the towering peaks of the Andes to the lush greenery of the Amazon rainforest, every day was a captivating adventure filled with surprises and unparalleled knowledge.Pawe艂, our guide, was not just a guide but a fountain of wisdom. His extensive knowledge about Peru’s history, culture, and natural wonders added depth to every experience. Whether we were exploring ancient Inca ruins or trekking through remote villages, Pawe艂’s insights enriched our journey, making each moment more meaningful.In conclusion, our journey through Peru with Pawe艂 was an unforgettable odyssey filled with incredible experiences and cherished memories. His expertise, passion, and unwavering dedication to ensuring our enjoyment made this trip truly exceptional. If you’re seeking a transformative travel experience that combines adventure, culture, and discovery, look no further than Peru with Pawe艂 as your guide.

Anna

A Journey Through Peru: Unforgettable Experiences with Pawe艂 19 April -5 May 2024

7 maja 2024

Embarking on a trip to Peru under the guidance of Pawe艂 was an absolute revelation. From the towering peaks of the Andes to the lush greenery of the Amazon rainforest, every day was a captivating adventure filled with surprises and unparalleled knowledge.Pawe艂, our guide, was not just a guide but a fountain of wisdom. His extensive knowledge about Peru’s history, culture, and natural wonders added depth to every experience. Whether we were exploring ancient Inca ruins or trekking through remote villages, Pawe艂’s insights enriched our journey, making each moment more meaningful.Despite the challenges of the trip, including demanding treks and varying altitudes, Pawe艂 ensured that every day was superbly organized and filled with excitement. From sunrise hikes to breathtaking vistas to intimate encounters with local wildlife, there was never a dull moment.One of the highlights of the trip was the opportunity to immerse ourselves in the vibrant culture of Peru. From sampling delicious Peruvian cuisine to learning traditional dances, Pawe艂 orchestrated authentic experiences that left a lasting impression.In addition to the cultural immersion, the natural beauty of Peru left us in awe. Whether we were navigating the intricate waterways of the Amazon or marveling at the majesty of Machu Picchu, each destination offered its own unique charm and left an indelible mark on our hearts.In conclusion, our trip to Peru with Pawe艂 was not just a vacation but a transformative journey filled with incredible and unforgettable experiences. From his wealth of knowledge to his impeccable organization, Pawe艂 exceeded all expectations, making this adventure one for the books. If you’re looking for a trip that combines adventure, culture, and unforgettable moments, look no further than Peru with Pawe艂 as your guide.

Anna

Maj贸wka w Peru, 2024

6 maja 2024

Jak do Peru to tylko z Paw艂em! Nikt was nie zaprowadzi w takie interesuj膮ce miejsca, poza utartymi szlakami, a przy tym troszcz膮c si臋 o Wasz komfort i bezpiecze艅stwo. Dzi臋kujemy Pawe艂 za mo偶liwo艣膰 poznania Peru z wielu perspektyw, za doskonale zorganizowan膮 logistyk臋, przemy艣lane trasy, bardzo bogat膮 w atrakcje wypraw臋. Z Tob膮 zdobywanie Andyjskich szczyt贸w to sama przyjemno艣膰!

Dorota i Janek

Peru, kwiecie艅 2024

28 kwietnia 2024

Nasza 17 dniowa Wyprawa z Felka Peru Travel dopiero co si臋 zako艅czy艂a, wspomnienia jeszcze 艣wie偶e, a g艂os Paw艂a Wilka jako pilota jeszcze d藕wi臋czy w uszach i nadal chcia艂oby si臋 s艂ucha膰 opowie艣ci o miejscach, Indianach i ich kulturze. Wyprawa niesamowita, ka偶dy dzie艅 szczeg贸lny, nowe ciekawe miejsca i ludzie. Noclegi i posi艂ki u lokalnej ludno艣ci, w d偶ungli warsztaty z przygotowywania czekolady i palenia kawy. Profesjonalizm Paw艂a w planowaniu wypraw, zw艂aszcza tych trudniejszych na 100% i to, 偶e deszcz nam nie przeszkodzi艂 i chmury nie przes艂oni艂y pi臋knych widok贸w 艣mia艂o mo偶emy przypisa膰 naszemu pilotowi. Dzi臋kujemy za wspania艂膮 wypraw臋 Paw艂owi i naszym wsp贸艂uczestnikom. By膰 mo偶e do zobaczenia.

Lucyna i Bogdan, Bolek, Andrzej

Peru 4-21 kwiecie艅 2024

26 kwietnia 2024

Kilka dni temu wr贸cili艣my z Peru.Jet lag ju偶 min膮艂 i czas na podsumowanie By艂a to zdecydowanie wyprawa 偶ycia .Program u艂o偶ony w taki spos贸b 偶e uda艂o nam si臋 zwiedzi膰 bardzo du偶o Poznali艣my i polubili艣my lokalnych mieszka艅c贸w .Ich kultur臋 i kuchni臋.Podziwialismy kultur臋 przedinkaska i inkaska Wisienk膮 na torcie by艂o Machu Picchu Zosta艂y nam pi臋kne wspomnienia.przyjaznie oraz tysi膮ce zdj臋膰 o film贸w.

Zawdzi臋czamy to wszystko Paw艂owi

Jest on 艣wietnym organizatorem Posiada du偶膮 wiedz臋 i ch臋tnie z pasj膮 ni膮 si臋 dzieli Jest otwarty na potrzeby uczestnik贸w Zawsze ch臋tny do pomocy i wsparcia

Od nas Pawe艂 masz 6+

Fantastyczna wyprawa 艢wietny przewodnik Ani opowie艣ci ani zdj臋cia nie oddadz膮 tego co zobaczyli艣my i prze偶yli艣my Tam trzeba pojecha膰 Oczywi艣cie z Paw艂em

Gosia i Wojtek

Gosia i Wojtek

Peru 21 dni - wrzesie艅/pa藕dziernik 2023

20 pa藕dziernika 2023

Cze艣膰 wszystkim! Serdecznie polecam wyprawy organizowane przez Paw艂a! Do Peru nie b臋d臋 przekonywa艂, bo je偶eli tu jeste艣 to ju偶 wiesz, 偶e chcesz tam jecha膰, a Pawe艂 jako lokals nie pominie tego co najwa偶niejsze 馃檪 Tak偶e merytorycznie:

1. Pawe艂 przede wszystkim d艂ugo mieszka w Peru i fantastycznie w艂ada j臋zykiem hiszpa艅skim – co jest ogromn膮 zalet膮 na miejscu. Pawe艂 wsp贸艂pracuje tez ze swoimi lokalnym partnerami od lat i ma to ogromny wp艂yw na ich podej艣cie do uczestnik贸w jego wycieczek. Dobra flota aut przy realizacji us艂ug transportowych, dobra jako艣膰 nocleg贸w, du偶a wiedza lokalnych przewodnik贸w.

2. Program bardzo dobrze przygotowany pod wzgl臋dem aklimatyzacji. I mam tu na my艣li aklimatyzacj臋 pod wzgl臋dem kulturowym – od du偶ych miast do ma艂ych wioseczek na prowincji Peru. Program ma te偶 na celu dobrze zaaklimatyzowa膰 nas Polak贸w 偶yj膮cych na p艂askiej i niskiej Polsce (w por贸wnaniu do Peru) do r贸偶nic wysoko艣ci – zatem choroba wysoko艣ciowa nie pojawi si臋 wcale b膮d藕 b臋dzie w dokucza艂a w nieznacznym stopniu. Chodzi o to, 偶e podr贸偶ujemy w coraz to wy偶sze regiony stopniowo.

3. Bezpiecze艅stwo – kierowcy, przewodnicy, lokalizacje nocleg贸w s膮 dobrane tak, 偶e ani razu przez te 21 dni nie poczu艂em si臋 zagro偶ony. Po za tym bior膮c pod uwag臋 d艂ugo艣膰 dzia艂ania Paw艂a na tym rynku jak i d艂ugo艣膰 wsp贸艂pracy z partnerami dzia艂a tylko na jego korzy艣膰.

4. Lokalne do艣wiadczenie – „Poczu膰 Peru” w pe艂ni mo偶na tylko poprzez poznanie Peruwia艅czyk贸w i to jak 偶yj膮 na codzie艅 a to tez jest w wyprawach organizowanych przez Paw艂a. Mieszkanie u lokalnych rodzin, jedzenie z nimi, rozmowy z nimi, piesze wycieczki z nimi, wieczory z nimi – to jest du偶o wi臋cej ni偶 same przejazdy i zwiedzanie miast. Pawe艂 daje do艣wiadczenie, kt贸re w organizacji wypraw do Peru ma艂o kto mo偶e zaproponowa膰.

5. I ostanie, ale nie najmniej wa偶ne – Pawe艂 jest po prostu 艣wietnym cz艂owiekiem, kt贸ry potrafi rozpozna膰 potrzeby ka偶dego cz艂onka grupy.

Termin wyprawy wrzesie艅/pa藕dziernik 2023

Dzi臋ki Pawe艂 馃檪

Andrzej Skulski

Peru wrzesie艅/ pa藕dziernik 2923

14 pa藕dziernika 2023

To by艂a wspania艂a przygoda na peruwia艅skim l膮dzie. Jeste艣my pe艂ni pozytywnych wra偶e艅 i dozna艅. Ci膮gle w naszych my艣lach przesuwaj膮 si臋 obrazy rewelacyjnych widok贸w oraz podziwu dla inkaskiej kultury. Dzieki super organizacji – Pawe艂 o wszystko zadba艂 – da艂 nam mo偶liwo艣膰 wmieszania si臋 w codzienny 偶ywot Peruwia艅czyk贸w oraz posmakowa膰 niesamowitej lokalnej kuchni. Tylko dzi臋ki Paw艂owi tak naprawd臋 poczuli艣my jak wygl膮da i jak smakuje PERU. Ponadto co bardzo wa偶ne – Pawe艂 zawsze slucha艂 i uwzgl臋dnia艂 prosby i potrzeby uczestnik贸w. Jak by艂o trzeba to motywowa艂. Program skrojony na miar臋 i potrzeby grupy przez Paw艂a a potem ju偶 wsp贸lna pod nadzorem „Mistrza” realizacja. Je偶eli Peru to tylko z Paw艂em Feelperu Travel. Dzi臋kujemy raz jeszcze.

Andrzej i Czesia

Peru wrzesie艅 2023

19 wrze艣nia 2023

Peru by艂o na li艣cie marze艅, a wyjazd z Paw艂em jest gwarancj膮 ich spe艂nienia! 馃ぉ Od samego pocz膮tku na etapie przygotowa艅, przez komunikacj臋, po sam pobyt wida膰 by艂o profesjonalizm, przygotowanie, reagowanie na ka偶dy nawet najmniejszy problem (kt贸rych prawie nie by艂o z uwagi na fenomenaln膮 organizacj臋), a przede wszystkim spokojne podej艣cie i umiej臋tne motywowanie grupy! 馃挭 Program szyty na miar臋 by艂 doskona艂ym rozwi膮zaniem, a Paw艂a do艣wiadczenie jest gwarancj膮 sukcesu! Precyzja, z jak膮 Pawe艂 planowa艂 godziny naszych wyj艣膰 pozwala艂a nam czu膰 si臋 wyj膮tkowo w najwa偶niejszych miejscach Peru. Zawsze byli艣my o krok od innej grupy. Hotele, lokalne kwatery, miejsca na posi艂ki, atmosfera, kt贸r膮 tworzy艂 Pawe艂 zas艂uguje na najwy偶sze oceny, a takich Facebook jeszcze nie przewiduje 馃槀 Dzi臋ki Feel Peru Travel urlop by艂 wymarzony i warto by艂o na niego czeka膰 tak d艂ugo! To, 偶e byli艣my zadowoleni pokazuj膮 nasze zdj臋cia 馃檪 Pawe艂 – dzi臋kujemy!!! 馃槝馃槝馃槝

_____

Peru was on the list of dreams, and a trip with Pawe艂 is a guarantee of their fulfillment! 馃ぉ From the very beginning at the preparation stage, through communication, to the stay itself, you could see professionalism, preparation, responsiveness to even the smallest problem (which were almost non-existent due to the phenomenal organization), and above all, calm approach and skillful motivation of the group! 馃挭 The tailor-made program was excellent, and Pawe艂鈥檚 experience is a guarantee of success! The precision with which Pawe艂 planned the times of our exits allowed us to feel special in the most important places in Peru. We were always one step above another group. Hotels, local accommodations, places to eat, the atmosphere that Pawe艂 created deserves the highest marks, and such Facebook does not yet anticipate 馃槀 Thanks to Feel Peru Travel the vacation was a dream and it was worth waiting so long for! That we were satisfied is shown by our photos 馃檪 Pawe艂 – thank you!!! 馃槝馃槝馃槝

Ola

Peru wrzesie艅 2023

19 wrze艣nia 2023

Wyprawa 偶ycia to ma艂o powiedziane. Wszystko po prostu super. Wyb贸r miejsc w kolejno艣ci tak idealny, 偶e wej艣cie na Waynapicchu, kt贸re jest wy偶ej od Machupicchu to w zasadzie by艂a pestka. Dodatkowo Pawe艂 pokaza艂 nam prawdziwe Peru z jego prawdziwymi mieszka艅cami a nie tylko targi i sklepy. Ludzie, z kt贸rymi wsp贸艂pracuje Pawe艂 to zwykli Peruwia艅czycy, kt贸rzy ch臋tnie dziel膮 si臋 swoj膮 bardzo ciekaw膮 histori膮 i kultur膮. Ten wyjazd by艂 wype艂niony i dynamiczny pomimo dw贸ch tygodni ale w rewelacyjny spos贸b zostali艣my przygotowani do wszelkich trudno艣ci – nawet zdobycia T臋czowych G贸r. Pawe艂 jest po prostu urodzony do bycia organizatorem wycieczek.

Maria i Krzysztof

呕yciowa przygoda z profesjonalist膮 05.09-20.09.2023

19 wrze艣nia 2023

Mam 50 lat i ponad 100 kg wagi. Moja przyjaci贸艂ka jest 60 plus i plus size, a do tego grupa przyjaci贸艂 w r贸偶nym wieku i o r贸偶nym zdrowiu. Pawe艂 nie tylko wiele nam obieca艂, ale przede wszystkim wszystko zrealizowa艂. Widzieli艣cie kiedykolwiek grubasa w G贸rach T臋czowych? Je艣li tak, to by艂am ja! Od pocz膮tku perfekcyjna komunikacja, rzetelna informacja ze strony Paw艂a. Dostali艣my osobne opracowanie o pogodzie, utrudnieniach i wszystkie wiadomo艣ci niezb臋dne, aby czu膰 si臋 bezpiecznie i dobrze si臋 przygotowa膰. Na miejscu opieka 24/7. Pawe艂 pomaga艂 nam we wszystkich sprawach od pocz膮tku do ko艅ca. Trasa zosta艂a tak przygotowana, 偶e jedynie niekt贸rzy z nas drobne problemy z choroba wysoko艣ciow膮. Pawe艂 przewidywa艂 ruch turyst贸w, wi臋c cz臋sto mieli艣my wra偶enie, 偶e na atrakcjach jeste艣my tylko my. Spotykali艣my prawdziwych Peruwianczyk贸w z ich rado艣ciami i smutkami. On na nich nie zarabia, on z nimi pracuje i o nich dba. Nikt inny nie zapewni艂by nam tylu wzrusze艅 i chwil wa偶nych na zawsze. Ukoronowaniem wyjazdu by艂o wej艣cie na Machu Picchu, kt贸re okaza艂o si臋 osi膮galnym wyzwaniem. Z Paw艂em mo偶na wszystko!

Kinga

Peru - kwecie艅/maj 2023

16 wrze艣nia 2023

Wyprawa do Peru z Feel Peru Travel to 艣wietna okazja do poznania kraju w inny (lepszy) spos贸b w por贸wnaniu do komercyjnej wycieczki. Ciekawe opowie艣ci, przebywanie z lokalnymi gospodarzami, zwiedzanie atrakcyjnych miejsc, r贸wnie偶 spoza przewodnik贸w, to du偶y atut podr贸偶y z Paw艂em.

Wyprawa sama w sobie nie jest jednak dla wszystkich – zale偶y to pewnie od programu. W kilku miejscach wymagana jest wi臋cej ni偶 przeci臋tna sprawno艣膰 fizyczna – np: wej艣cie na wydmy czy na g贸r臋 T臋czow膮. Nale偶y r贸wnie偶 liczy膰 si臋 z faktem, 偶e przyjemno艣膰 go艣ciny u lokalnych rodzin nie b臋dzie przypomina艂a 5-cio gwiazdkowego hotelu. Niemniej warto spr贸bowa膰, 偶eby lepiej poczu膰 i pozna膰 peruwia艅sk膮 kultur臋.

Polecamy r贸wnie偶 wycieczk臋 na kilka dni do Amazonii, jako istotn膮 cz臋艣膰 Peru. Otrzymali艣my bardzo du偶膮 pomoc w jej organizacji, za co ponownie dzi臋kujemy.

Podsumowuj膮c sp臋dzili艣my fantastyczny czas w Peru dzi臋ki Feel Peru Travel, przewodnikowi Paw艂owi i wsp贸艂uczestnikom. Gor膮co polecamy niezdecydowanym. Dzi臋ki Pawe艂!

Magda i Tomek

Peru listopad 2021

18 kwietnia 2022

Troch臋 to trwa艂o – ci膮g艂y brak czasu – ale wreszcie usiad艂am do napisania opinii. Warto, bo wycieczka by艂a naprawd臋 super. Uda艂o nam si臋 upakowa膰 w dwa intensywne tygodnie wszystko co chcieli艣my zobaczy膰. Wyjazd by艂 kameralny (9 os贸b – znajomych, przyjaci贸艂) – mi艂a odskocznia od skomercjalizowanych wyjazd贸w du偶ych biur podr贸偶y. Doskonale zorganizowany. Pawe艂 jako przewodnik sprawdzi艂 si臋 w 100% – du偶a wiedza, znajomo艣膰 j臋zyka i zrozumienie lokalnej kultury. Tak偶e w sytuacjach kryzysowych jak np. poszukiwanie lekarza w niedziel臋. Otwarty na potrzeby klient贸w . Je偶eli w naszych dalszych planach podr贸偶niczych pojawi si臋 Boliwia / Chile… wr贸cimy do Paw艂a z pro艣b膮 o zaplanowanie takiego wyjazdu. Szytego na miar臋 馃檪 Jest to du偶o przyjemniejsze ni偶 30-40 osobowe wyjazdy z RB czy Itak膮.

Aneta

Peru wrzesie艅 2021

19 pa藕dziernika 2021

Peru to by艂o marzenie. Wyprawa przeros艂a moje oczekiwania, ka偶dy dzie艅 pe艂en wra偶e艅, stopniowanych鈥 apogeum Machu Picchu i Kolorowe G贸ry. Przewodnik – jak do tej pory jeden z doskonalszych organizator贸w, elastyczny ( co wa偶ne), jedynie moc Pacyfiku nie pozwoli艂a zrealizowa膰 podgl膮dania lw贸w morskich. Polecam zdecydowanie 鈥 plusem ma艂a grupa

Agnieszka

Peru 10-26.09.2021

3 pa藕dziernika 2021

Intensywne zwiedzanie Peru z wszystkimi jego obliczami (miasta, pustynie i wydmy, g贸ry, oraz d偶ungla) i cho膰 z drobnymi przygodami to na Paw艂a zawsze mo偶na liczy膰. Ka偶dy problem da si臋 rozwi膮za膰 z takim przewodnikiem i nie ma rzeczy niemo偶liwych!! Do tego ogromna wiedza przekazana w przyst臋pny dla nas spos贸b, pe艂en profesjonalizm. Nigdy nie spotkali艣my przewodnika, kt贸ry by tak szybko nawi膮za艂 z grup膮 tak dobry kontakt, oraz zainteresowa艂 krajem, jego kultur膮 i stara艂 si臋 tak wiele pokaza膰. Program wycieczki u艂o偶ony rewelacyjnie. Gor膮co polecamy 馃檪

Arnika I Kuba

By艂e艣 z nami w Peru? napisz opinie.

Uczestniczy艂e艣 na wyprawie do Peru z聽Feel聽Peru聽Travel? Bardzo si臋 cieszymy. Je艣li mo偶esz, po艣wi臋ci膰 nam chwil臋 to prosimy o kr贸tkie podsumowanie wyjazdu. Podziel si臋聽swoj膮 opini膮, kt贸ra pomo偶e nam poprawi膰 jako艣膰 wypraw i zach臋ci do podr贸偶y kolejne osoby. Dzi臋kujemy!

Chcesz pojecha膰 do Peru?